Награди и отличия

ДАРИНА ТОНКОВА

директор

  • 2003г. – Началника на РИО гр. В. Търново Даниела Крушева награждава за образцова ръководна и педагогическа дейност при въвеждане на Програма за Подготвителна група и квалификацията на учителите от Община Полски Тръмбеш, Дарина Тонкова – носител на Първа професионално-квалификационна степен.
  • 2006 г. – Грамота от Сдружение „Образователен свят“ гр. Велико Търново за всеотдайно участие в проект „Заедно в различността“, финансиран от Демократичната комисия на посолството на САЩ в България.
  • 2006г. – Почетно отличие „ Неофит Рилски“ – за цялостна професионална трудова дейност в системата на народната просвета. Наградата е присъдена от Даниел Вълчев – Зам. Министър -Председател и Министър на Образованието и Науката.
  • 2012г. – V Национална конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка“ гр. Велико Търново – посветена на 130 години предучилищно образование. Представяне с доклад и презентация на тема: „Минало и настояще на предучилищното възпитание в детските градини на гр. Полски Тръмбеш“, класирана на национално ниво.
  • Същата година Дарина Тонкова е удостоена с Грамота – Директор на годината за 2012 за цялостна професионална трудова дейност в системата на народната просвета. Наградата е присъдена от инж. Розалия Личева – Началник на РИО гр. Велико Търново. Получава и Плакет – Директор на годината 2012 година. Присъдена от инж. Розалия Личева – Началник на РИО гр. Велико Търново

ГАЛЯ ДИМИТРОВА НИКОЛОВА

старши учител

  • 2011 г. – Грамота за отлично представяне на открита практика в методично обединение на тема „Възпитаване на чувство за национална идентичност и принадлежност и чувство за компетентност, като предпоставка за формиране на положителна самооценка и самочувствие при децата от предучилищна възраст“ и иновационни технологии за повишаване на квалификацията на детските учители в Община Полски Тръмбеш. Грамотата е присъдена от инж. Розалия Личева – Началник на РИО.
  • 2017 г. – Почетно отличие „Неофит Рилски“- за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование. Наградата е присъдена от Красимир Вълчев – Министър на Образованието и Науката.

СТЕФКА ГЕОРГИЕВА ЕВТИМОВА

старши учител

  • 2012 г. – Грамота за участие в Националния конкурс за добри педагогически практики на учители в системата на предучилищното възпитание и подготовка „ Детската градина – от другата страна на едно вълшебно огледало“. Грамотата е присъдена от проф. д-р Анелия Клисарова – Министър на образованието и науката.

АНЕТА ЕВЛОГИЕВА ДОЧЕВА

старши учител

  • 2009 г. – Грамота за изнесена открита практика по тематична проверка „Приемственост в образователното съдържание по български език и литература и математика в Програма за Подготвителна група и програмите в първи клас“ и представяне на иновационни технологии за повишаване на квалификацията на учителите в Община Полски Тръмбеш през 2009 година. Присъдена е от госпожа Зоя Комитова – Началник на РИО гр. В. Търново.
  • 2010 г. – Грамота за изнесена открита практика по тематична проверка „ Екология и здравословен начин на живот“ и представяне на на иновационни технологии за повишаване на квалификацията на учителите в Община Полски Тръмбеш през 2010г. Присъдена е от инж. Розалия Личева – Началник на РИО гр. В. Търново.
  • 2015 г. – Сертификат за представяне на открита практика на тема: „Играта при подготовката за училище в подготвителните групи на 5 и 6 годишните деца“ . присъдена от инж. Розалия Личева , Началник на РИО гр. В. Търново.

ПЕПА СТЕФАНОВА ДИМИТРОВА

старши учител

  • 2015 г. – Сертификат за представяне на открита практика на тема: „Играта при подготовката за училище в подготвителните групи на 5 и 6 годишните деца“. Присъдена от инж. Розалия Личева, Началник на РИО гр. В. Търново